O nama

Obiteljska tradicija stara više od 50 godina

Pansion Adria Drvenik nastao je 1965. i kao takav bio je jedan od prvih koji je nudio smještaj na samoj plaži Gornja Vala. 1970. godine otvara se i restoran otvorenog tipa koji je nudio doručke i večere kao pansion.

Zlatno doba Adrie počelo je sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća tijekom kojega dolazi do nadogradnje objekta i Adria postaje pansion.

Od 2000. na dalje Adria svake godine poboljšava svoje usluge, te u budućnosti ima plan dovesti čitavu ponudu na viši nivo.

Adria Drvenik već treću generaciju izgrađuje obiteljski tradiciju u turizmu što je i prepoznato od strane općine Gradac gdje smo dobili priznanje za promicanje i razvoj turizma.

O nama

Restoran

Naš restoran nudi raznovrsna jela, od internacionalne hrane (kao što su talijanske tjestenine i pizze) do tradicionalnih dalmatinskih i domaćih specijaliteta

Izleti

Ukoliko želite posjetiti obližnje otoke ili gradove, možemo vam ponuditi nekoliko opcija koje su u blizini Adria Drvenika. Otoci Hvar, Korčula i Pelješac su nam jako blizu, a do Dubrovnika možete stići u trenu.