Dobrodošli u Adria Drvenik

Tradicija i odmor

Adria Drvenik već treću generaciju izgrađuje obiteljski tradiciju u turizmu.

Adria Drvenik nalazi se u mirnom kutku na plaži Gornja Vala u mjestu Drvenik, daleko od gradske buke, okružen plavim morem i tipičnim mediteranskim raslinjem. Adria Drvenik utjelovljuje svu karizmu i entuzijazam koji se povezuje s tipičnim načinom života na mediteranu.

Dobrodošli u Adria Drvenik
Istraži

Naše usluge

Adria Drvenik ne nudi samo smještaj i ukusnu hranu. Ovdje smo da se pobrinemo za sve Vaše potrebe, te da Vam osiguramo ljetovanje iz snova.

Restoran

Restoran

Naš restoran nudi raznovrsna jela, od internacionalne hrane (kao što su talijanske tjestenine i pizze) do tradicionalnih dalmatinskih i domaćih specijaliteta

Izleti

Izleti

Ukoliko želite posjetiti obližnje otoke ili gradove, možemo vam ponuditi nekoliko opcija koje su u blizini Adria Drvenika. Otoci Hvar, Korčula i Pelješac su nam jako blizu, a do Dubrovnika možete stići u trenu.

Razlozi da odaberete nas

Naše prednosti

Garancija najbolje cijene

Adria Drvenik nudi najbolje cijene smještaja za vaš boravak u prekrasnoj Gornjoj Vali u blizini Drvenika, Makarska rivijera.

Kontaktirajte nas kako bi osigurali da vas smještaj čeka

Rezervirajte smještaj u Adria Drveniku i spremite se za istinsko opuštanje i uživanje dok ste s nama

Kasna odjava na zahtjev

Adria Drvenik gostu daje fleksibilnost i dodanu vrijednost kao dio naše cjelokupne usluge.

Besplatan Wi-Fi

Uživajte u besplatnom Wi-Fi-u tijekom cijelog boravka u Adria Drveniku, jednostavno nas pitajte i mi ćemo vam pomoći da se povežete.

Posebni događaji

Adria Drvenik je savršeno mjesto za bilo koji događaj ili proslavu. Planirajte svoj ručak ili večeru za više osoba u dogovoru s nama, a mi ćemo se pobrinuti da sve prođe glatko.

Besplatno otkazivanje

Adria drveniku nudi i mogućnost besplatnog otkazivanja Vaše rezervacije. Kontaktirajte nas za više informacija.

Istražite naš smještaj

Sobe & Apartmani

Ostale atrakcije

Izleti & Ostalo

Plaža Gornja Vala
in

Plaža Gornja Vala

Plaža Gornja Vala nalazi se odmah ispod Adria Drvenika, kojih 20 m od samog ulaza u restoran i jedna je od poznatijih i najdužih plaža na Makarskoj rivijeri.