Plaža Gornja Vala

Plaža Gornja Vala

Plaža Gornja Vala

Plaža Gornja Vala nalazi se odmah ispod Adria Drvenika, kojih 20 m od samog ulaza u restoran i jedna je od poznatijih i najdužih plaža na Makarskoj rivijeri.

Predivna plaža, savršena za obiteljski odmor

Zbog svog povoljnog položaja podno planine Biokovo Gradac je mjesto koje je zaštićeno od vjetrova.

Plaža Gornja Vala jedna je od najdužih na Makarskoj rivijeri. Ova šljunčana plaža i njen prirodni hlad kojeg pružaju borove šume idealna je za Vaš ljetni odmor za vrijeme velikih vrućina. Posebno je interesantan dio plaže koji se zove Slatka Voda zbog izvora pitke vode. Specifično je ljeti u tom dijelu plaže more je malo svježije.

Nakon cjelodnevnog kupanja i uživanja s Vašim najmilijima, predah od sunca i osvježenje možete naći u našem restoranu ili baru koji se nalazi uz samu plažu. Ovdje možete u miru ispijati svoju popodnevnu kavu ili hladno osvježenje iz našeg bara. Osim hrane i pića, aktivniji gosti mogu uživati u dodatnim pogodnostima u blizini kao što su iznajmljivanja jet-skija, kajaka, najma bicikala ili električnih bicikala, te skakanju u vodenom parku. Od ostalih sadržaja treba izdvojiti i tuševe, javne toalete, kabine za presvlačenje koji su rasprostranjeni duž ove dugačke plaže.